Om lejligheden

Molbjerg B&B ligger på kanten af Jyske Ås centralt i Vendsyssel. Vi udlejer en hyggelig nyrenoveret lejlighed i egen afdeling på charmerende landsted med sø, eng, skov, sauna, bålhytte og stor naturgrund.

Lejligheden rummer to værelser med dobbeltseng, køkken, stue, havestue og badeværelse. Uanset om du lejer ét eller to værelser, deles lejligheden ikke med andre gæster. Nyd freden, naturen og dyrelivet på grunden.

Faciliteter

Lejligheden er i stueplan og renoveret og indrettet med respekt for husets sjæl og alder med gamle charmerende møbler og sjove detaljer. Køkkenet er veludstyret med stort komfur og ovn samt køleskab med fryseboks. Badeværelset er med gulvvarme, god bruser, makeupspejl med lys og hylder til opbevaring.

Begge soveværelser er udstyret med nye senge og madrasser samt mørklægningsgardiner. Der forefindes både sommer- og vinterdyner samt morgenkåber. I stuen er fladskærms-TV med basale danske og udenlandske kanaler samt fri adgang til HBO og Netflix. I stuen er også sofa, lænestol og spisekrog med bænk og stole.

Som ekstra bonus er der også hyggelig opvarmet havestue med skydedørsparti og skøn udsigt til vores naturfredede sø, eng og overdrev. Her kan du være heldig at se fx rådyr, harer, ræve, fasaner, glenter og fiskehejrer.

Vi kan efter aftale være behjælpelige med tøjvask og -tørring, indkøb, transport og lignende for et nærmere aftalt beløb. Klik her for at se en liste over alle lejlighedens faciliteter inde såvel som ude.

Adgang for udlejer

Som udlejer har du adgang til lejligheden døgnet rundt via privat indgang. Du må færdes frit på hele grunden og benytte havemøbler, parasol og solsenge. Den nye saunatønde samt bålhytte med ildsted og bænke kan efter aftale også frit benyttes. Derudover forefindes udendørs gasgrill til fri afbenyttelse.

For børn

I lejligheden findes legetøj, spil, Pack’nPlay-rejseseng, høj barnestol, børnebestik og -service. Derudover er fri adgang til en stor naturgrund med skov, eng, sø og diverse udendørslegetøj. På grund af søen er stedet ikke egnet til små børn uden opsyn.

Øvrigt

Kæledyr er ikke tilladt. Rygning er kun tilladt udendørs. Vær endvidere opmærksom på, at vi har to glade og venlige gårdhunde, og at det store udeområde deles med os.